Lista Želja

TvTvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

empty cart icon

Trenutno ni nagrade v košarici. Zamenjaj svoje točke za nagrade.

Oglejte si nagrade

Politika zasebnosti

 • 1. OSNOVNI POJMI

  1.1. To so Pravila zasebnosti (v nadaljnjem besedilu: Pravila zasebnosti) BKlub zvestobe se imenuje BBKLUBzaTOPkupce (v nadaljnjem besedilu: BKlub)

  1.2. Določi jih Bartog d. o. o. Trebnje, ID za DDV SI79128718, s sedežem na Obrtniški ulici 18, 8210 Trebnje, (v nadaljnjem besedilu: Bartog) kot vodja BKluba in vodja obdelave Vaših osebnih podatkov.

  1.3. Ta pravila zasebnosti urejajo obdelavo Vaših osebnih podatkov kot članov BKluba ter splošno zaščito Vaše zasebnosti kot članov BKluba in kupcev društva Bartog d.o.o.. Vaši osebni podatki so ključni, da bi dosegli namen Vašega članstva in ciljev BKluba ter kako bi Vam omogočili uporabo in dostop vseh ugodnosti BKluba in društva Bartog d. o. o..

  1.4. V kolikor imate vprašanja v zvezi s Pravili zasebnosti, vaših osebnih podatkov ali zaščiti osebnih podatkov se lahko obrnete našemu uslužbencu za zaščito osebnih podatkov na elektronski naslov info@bartog.si

  1.5. Ta različica Pravil zasebnosti začne veljati 1. Oktobra 2023.

 • 2. KATERE VAŠE OSEBNE PODATKE OBDELUJEMO?

  2.1. Obdelujemo izključno tiste osebne podatke, katere ste nam dali ob včlanitvi oziroma pristopu BKlubu, ob komunikaciji z Bartog-om (na primer telefonski klici, elektronska pošta, na naslovu podjetja, povpraševanjem za dele in registraciji on-line katalogu avto delov) ter spremljanjem Vašega koriščenja članstva v programu.
  2.2. Obdelujemo osebne podatke:

  • Vaše dodatne podatke kot članov BKluba: o strokovnosti, zakonskem stanu, številom oseb v gospodinjstvu, informacijah o zaposlitvi, o posedovanju avtomobila, ali kupujete preko spleta, o vaših interesih izraženih v programu, podatkih o vašem podjetju (npr. št. dvigal v delavnici), dodatne podatke katere smo pridobili med anketami, kot tudi podatke, katere ste do sedaj prostovoljno dali društvu Bartog d .o .o.;
  • podatke o Vašem članstvu v BKlubu in koriščenju ugodnosti BKluba: datum včlanitve v BKlub, podatke o Bartogovih računih, podatke o članstvu, podatke o pridobljenih ugodnostih BKluba (npr.: o skupaj pridobljenih nagradnih točkah v obračunskem obdobju, izkoriščenih ugodnostih ipd.);
  • podatke o novostih, informacijah in ponudbah, ki smo vam jih poslali: v nekih primerih sporočanja novosti, informacij in ponudb lahko ugotovimo, kdaj ste prejeli določeno sporočilo in drugo statistiko v zvezi z elektronskimi kanali komunikacije (e-pošta, SMS/Whatsapp, Viber, mobilna aplikacija in drugo).
  • Ostale podatke o Vaši uporabi Programa: Informacije o izbiri načina komunikacije, informacije o komunikaciji z Bartog klicnim centrom (datum, čas, vrsta komunikacije, vrsta povpraševanja, vsebina razgovora) in ostalih povpraševanj ali zahtevah naslovljenih društvu Bartog d. o. o. kot so:
   • Komunikacija z Bartog d.o.o. po telefonu, e-pošte ter po klasični pošti;
   • Podatki o Vaši registraciji v BKlub na spletnem portal (bartog.si): datum in čas prijave na spletni portal ter popis aktivnosti na Vašem računu (na primer vpogled v stanje točk, sprememba podatkov na vašem računu):
   • O Podatkih o koriščenju spletne strani katere Bartog d.o.o. spremlja preko piškotkov (“cookies”) na osebni računalnik anketiranca. Kolački so informacije shranjene na računalnik v trenutku pregledovanja internetne strani, katere omogočajo lažjo uporabo, saj shranijo postavke na spletno stran (jezik ali naslov) ter jih pri ponovnem zagonu ponovno zaženejo. To omogoča strani da pokaže informacije prilagojene potrebam anketiranca. Uporabljajo se dve vrsti kolačkov: (1) funkcionalni kolački, brez katerih bi bila funkcionalnost spletne strani zmanjšana in (2) dodatni kolački kateri se uporabljajo za analizo spletne strani in za marketinške namene. Dodatni kolački se uporabljajo samo z vašo predhodno privolitvijo. Pri vašem prvem obisku spletne strani se pojavi obvestilo, katero vas od vas zahteva privolitev za postavitev dodatnih kolačkov. V primeru, da ste dali privolitev, shranimo piškotek na Vaš računalnik, obvestilo pa se ne bo več prikazalo dokler bo kolaček aktiviran. Po izteku trajanja kolačka, ali kolaček aktivno izbrišete se bo obvestilo o ponovni privolitvi pri vašem ponovnem obisku spletne strani spet prikazalo. Spletno stran seveda lahko uporabljate tudi brez shranjevanja kolačkov. Uporabo piškotkov lahko v katerem koli trenutku prilagodite ali popolnoma izklopite. S tem dosežete omejeno funkcijo ali negativno vplivate na dostopnost našega spletnega mesta. Na spletni strani društva Bartog d.o.o. Google Analytics uporablja storitev spletne analize ter zbira in analizira informacije povezane z uporabo spletne strani (npr. Zagonski URL, naše strani, ki ste jih obiskali, brskalnik, ki ste ga uporabili, Vaše jezikovne nastavitve, Vaš operacijski sistem, ločljivost vašega ekrana).
 • 3. NA PODLAGI ČESA OBDELUJEMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

  3.1. Vaše osebne podatke (razen tistih v točki 3.2) obdelujemo za potrebe BKluba in za izpolnitev naših dolžnosti do vodje BKluba. V Kolikor se ne strinjate z načinom obdelave Vaših osebnih podatkov, lahko skladno s Pravili BKluba izstopite iz BKluba.

  3.2. V primeru, da ste nam kot član BKluba posredovali dodatne podatke jih obdelujemo na temelju vaše varnosti. Dodatni podatki vsebujejo naslednje: podatke o vaši strokovnosti, zakonskem stanu, številom oseb v vašem gospodinjstvu, informacije o zaposlitvi, o posedovanju avtomobila, ali kupujete po spletu, o vaših interesih do BKluba, ter podatke, ki ste jih do sedaj prostovoljno posredovali društvu Bartog d.o.o.

  3.3. Ob včlanitvi ali kasneje tekom Vašega članstva v BKlubu soglašate, da vam pošiljamo informacije o BKlubu, kot tudi ponudbe ali ugodnosti društva Bartog d.o.o. preko vaših kontaktov (mobilnega telefona/telefona/pošte ali e-pošte).

  3.4. Ob včlanitvi ali kasneje tekom Vašega članstva v BKlubu soglašate, da Bartog d.o.o. obdeluje Vaše osebne podatke v namen marketinške komunikacije in raziskave trga.

  3.5. Vaše osebne podatke lahko obdelujemo, ko to zahteva naš pooblaščeni interes vodje BKluba. Primerke lahko obdelujemo, da ugotovimo ali so bili spremenjeni brez dovoljenja ali iz varnostnih razlogov. V tem primeru je podlaga za obdelavo vaših osebnih podatkov naš zakoniti interes.

 • 4. KDO ŠE IMA DOSTOP DO VAŠIH OSEBNIH PODATKOV?

  4.1. Varnost vaših osebnih podatkov nam je pomembna in sprejemamo vse razumne ukrepe, da jih zaščitimo. Pravice za dostop do Vaših osebnih podatkov ne dajemo tretjim osebam v spodaj opisanih primerih.

  4.2. Dostop do Vaših osebnih podatkov imajo osebe / podjetja, katera nam pomagajo voditi BKlub in to samo za potrebe BKluba, oziroma s ciljem izpolnjevanja namena BKluba. Tudi v tem primeru te osebe / podjetja imajo dostop samo do tistih osebnih podatkov, kateri so nujni za izpolnitev določenih specifičnih namenov BKluba.

  4.3. To so osebe / podjetja specializirana za (1) distribucijo nagrad do katerih ste opravičeni v BKlubu, (2) za izdelavo nagradnih kuponov, ugodnostih in drugih marketinških materialov, (3) za pošiljanje obvestil in ponudb BKluba ter razvoj in vzdrževanje ICT sistemov, katere uporabljamo.

  4.4. Bartog d .o. o. ima z omenjenimi pravnimi osebami podpisane pogodbe o poslovnem sodelovanju, ki med drugim urejajo področje varstva in obdelave Vaših osebnih podatkov.

  4.5. Bartog d. o. o. bo osebne podatke anketiranca posredoval drugim prejemnikom izključno na podlagi zakonske obveze, oziroma opravičene zahteve pooblaščene javne osebe. Po potrebi se bodo osebni podatki posredovali zaupanja vrednim partnerjem (obdelovalcem) z namenom omogočanja uporabniške podpore, vzdrževanja informacijskega sistema ali podobnih potreb z obveznimi ukrepi zaupnosti in varstva podatkov.

 • 5. ALI SE VAŠI OSEBNI PODATKI PRENAŠAJO V TRETJE DRŽAVE?

  5.1. Vaše osebne podatke ne prenašamo v tretje države. Ne glede na to, lahko za namene marketinških akcij ali pošiljanja obvestil uporabimo storitve društva MailerLite Limited s sedežem na Irskem (več o tem, kako obdeluje vaše osebne podatke, si lahko preberete v Politiki zasebnosti – Mailerlite. V teh primerih so vaši zajeti podatki lahko shranjeni na Irskem. Irska kot ponudnik storitve je s strani Evropske komisije ocenjena, da zagotavlja zadovoljivo raven zaščite osebnih podatkov. Iz tega sledi, da takšen iznos osebnih podatkov ne zahteva dodatne zaščite niti Vašega soglasja.

  Na spletni strani Google Analytics uporabljamo tudi storitev web analize podjetja Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, Združenje Ameriške Države („Google“). Google v našem imenu analizira Vašo uporabo spletne strani. Informacije, katere Google pridobi vezane na vaše povpraševanje na naši spletni strani, prenesejo se na Googlov strežnik v ZDA-ju, kjer se shranjujejo in analizirajo. Na uporabo dobimo rezultate v digitalni obliki. Podatki o vašem koriščenju pri tem niso povezani z Vašim polnim IP naslovom. Poleg tega je Google certificiran v skladu z zasebnim ščitom EU-ZDA, ki zagotavlja, da se pri obdelavi podatkov s strani Googla v Ameriki uporablja ustrezna raven varstva podatkov. Vedno, ko obiščete naše spletne strani, osebni podatki, vključno z IP naslovom internetnega dostopa, katere uporablja nosilec podatkov prenesejo se Googlu v Združene države Amerike. Te osebne podatke Google hrani v Združenih državah Amerike. Google lahko prenese te osebne podatke pridobljene s tehničnim postopkom tretjim stranem.

  Vašo privolitev v spletno analizo lahko kadar koli prekličete tako, da prenesete in namestite razpoložljivi vtičnik brskalnika Google ali pa svoja soglasja uredite, pri čemer se vstavi opt-out piškotek. Obe možnosti preprečujeta spletno analizo, dokler uporabljate brskalnik z nameščenim vtičnikom in dokler ne izbrišete zavrnitvenega piškotka. Več informacij o storitvi Google Analytics je na voljo v pogojih uporabe storitve Google Analytics, Politiki zasebnosti podatkov storitve Google Analytics in Googlovi izjavi o zasebnosti.

 • 6. KAKO SHRANIMO VAŠE OSEBNE PODATKE?

  6.1. Varnost vaših osebnih podatkov je za nas pomembna in izvajamo vse razumne ukrepe za njeno zaščito. Zato Bartog d .o. o., skupaj s svojimi IT in drugimi ponudniki storitev, uporablja najboljše industrijske standarde ob uporabi naprednih IT, tehničnih in fizičnih varnostnih rešitev ter nadzornih sistemov.

 • 7. KAKO DOLGO HRANIMO VAŠE PODATKE?

  7.1. Vaše osebne podatke obdelujemo v času vašega članstva v BKlubu, torej dokler imamo vaše soglasje za obdelavo podatkov. Po prenehanju članstva v BKlubu se običajna obdelava vaših podatkov preneha in jih izbrišemo najkasneje v 90 (devetdesetih) dneh od prenehanja članstva, razen če zakon ne zahteva hrambe vaših osebnih podatkov za daljše časovno obdobje (npr. po veljavnih računovodskih predpisih).

  7.2. Iz BKluba lahko kadarkoli izstopite tako, da pravilno izpolnite zahtevo za odjavo »BBKLUBAzaTOPkupce« ali pa jo zahtevate na telefonski številki 073 462 460.

  7.3. V skladu s pravicami respondentov imate kadarkoli pravico zahtevati eno izmed opredeljenih pravic (podrobneje opisane v 8. členu Politike zasebnosti) na način, opisan v 8. členu Politike zasebnosti »BKLUBAzaTOPkupce«.

  7.4. Če ste nam kot član BKluba poslali pritožbo, hranimo vaše kontaktne podatke in vašo pritožbo najmanj eno leto od prejema pritožbe zaradi izpolnjevanja naše zakonske obveznosti varstva potrošnikov. Vašo pritožbo in ustrezne kontaktne podatke izbrišemo v 3 mesecih po prenehanju naše obveznosti shranjevanja podatkov na tej podlagi.

 • 8. VAŠE PRAVICE V ZVEZI Z OSEBNIMI PODATKI

  8.1. Podjetje Bartog d. o. o. Trebnje, ID za DDV: SI79128718, s sedežem Obrtniška ulica 18, 8210 Trebnje, obdeluje osebne podatke uporabnikov svojih storitev (respondentov) v skladu z veljavnimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov (Splošna uredba o varstvu podatkov 2016/679 ).

  Osebni podatki, ki jih Bartog d. o. o. zbira in obdeluje pri svojem delu, obravnavamo kot zaupno informacijsko sredstvo in z njimi ravnamo s posebno skrbnostjo po načelih zakonitosti, transparentnosti in poštenosti. Osebne podatke zbiramo izključno na podlagi jasno določene in dokumentirane pravne podlage, kot so izvrševanje zakonskih obveznosti, izvrševanje pogodbenih obveznosti, zaščita zakonitih interesov družbe, zaščita ključnih interesov respondentov in soglasje.

  8.2. V skladu z Uredbo o varstvu osebnih podatkov (2016/679) vsi uporabniki storitev Bartog d.o.o. lahko z izpolnitvijo Zahteve prejme informacije o obdelavi svojih osebnih podatkov in zahteva eno izmed opredeljenih pravic anketirancev:

  • pravica do dostopa do osebnih podatkov
  • pravica do popravka osebnih podatkov
  • pravica do omejitve obdelave osebnih podatkov
  • pravico do izbrisa osebnih podatkov
  • pravico do prenosa podatkov
  • pravica do vložitve pritožbe pri nadzornem organu (Agencija za varstvo osebnih podatkov)

  8.3. Zahtevke, pritožbe ali povpraševanja v zvezi z obdelavo in varovanjem osebnih podatkov lahko pošljete na elektronski naslov zastita_podataka@tokic.hr ali pokličete na info telefonsko številko 073 462 460.

  8.4. V skladu z veljavnimi zakonskimi predpisi, ki urejajo varstvo osebnih podatkov, bo vsak zahtevek/povpraševanje rešeno v najkrajšem možnem času, najkasneje pa v roku 30 dni od prejema.

  8.5. V primeru, da se odločite za uporabo ene ali več od zgoraj navedenih pravic, bo Bartog d.o.o. ima pravico preveriti vašo istovetnost, vse z namenom varovanja vaših osebnih podatkov in preprečevanja nepooblaščene obdelave osebnih podatkov.

  8.6. Kontakt pooblaščenca za varstvo osebnih podatkov:
  info@bartog.si
  Obrtniška ulica 18, 8210 Trebnje