Lista Želja

TvTvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

empty cart icon

Trenutno ni nagrade v košarici. Zamenjaj svoje točke za nagrade.

Oglejte si nagrade
image of a gift

O BKLUBU

BKLUB je bil zasnovan tako, da nagrajuje zveste kupce, ki nakupujejo v podjetju Bartog d.o.o., v poslovalnicah in preko B2B kataloga. Postanite član BKLUBA in izkoristite vrhunske ugodnosti, ki jih klub omogoča v 4 preprostih korakih.

Vsak nakup v Bartogu je TOP nakup

1

Registriraj se v BKlub

2

Zbiraj točke

3

Izberi nagrade v zameno za zbrane točke

4

Dostavimo nagrade

PRAVILA KLUBA “BKLUBzaTOPkupce”

 • 1. UVODNE ODREDBE

   

  1. Podjetje Bartog d.o.o. Trebnje, ID za DDV: SI79128718, s sedežem Obrtniška ulica 18, 8210 Trebnje, (v nadaljevanju Družba) je vodja KLUBA z imenom »BKLUBzaTOPkupce« (v nadaljevanju: BKlub).
  2. Ta Pravila BKluba (v nadaljevanju: Pravila) urejajo razmerja med Družbo kot vodjo BKluba in vsako fizično ali pravno osebo, ki izpolnjuje pogoje za sodelovanje in s prostovoljno registracijo na spletni strani www.bklub.si sodeluje v BKlubu kot njen član (v nadaljnjem besedilu: član).
  3. Član BKluba se je dolžan seznaniti s Pravili kot tudi z drugimi dokumenti, na katere se Pravila nanašajo. Veljavna Pravila so v elektronski obliki dostopna na spletni strani www.bklub.si
  4. O morebitnih spremembah Pravil bodo člani obveščeni preko spletne strani www.bklub.si
  5. Z registracijo na spletni strani www.bklub.si član potrjuje, da sprejema Pravila, veljavna v trenutku registracije, ter druge dokumente, na katere se ta nanašajo.
  6. Ta pravila kluba začnejo veljati in se uporabljajo od 1. septembra 2023.
 • 2. KAJ JE "BKLUBzaTOPkupce”?

  „BKLUBzaTOPkupce” je klub, ki nagrajuje nakup blaga pri enem izmed Bartog d.o.o. poslovalnic ali če je bilo blago kupljeno preko Bartog spletnega kataloga avto delov (v nadaljevanju B2B katalog). Z nakupom artiklov iz asortimana Bartog d.o.o., član zbira točke, svojo zvestobo pa nagrajuje z vrednostnimi nagradami po izboru člana kluba.

 • 3. KOMU JE NAMENJEN BKLUB?

  „BKLUBzaTOPkupce” je namenjen kupcem podjetja Bartog d.o.o. ; fizičnim in pravnim osebam, ki pridobijo pravico do članstva v Klubu z brezplačno registracijo na spletni strani www.bartog.si. Pravne osebe so trgovske družbe in obrti, ki opravljajo dejavnost(e) servisnih delavnic (mehaničnih, elektro, avtokleparskih, lakirnih, pooblaščenih servisov, nepooblaščenih servisov, avtopralnic, vulkanizerskih) in/ali cestnega prometa, če so veljavno registrirani v sistemu družbe. V Klub se lahko brezplačno včlanijo tudi nove stranke, ki izpolnjujejo zgoraj navedene pogoje in se registrirajo na spletni strani www.bklub.si z izpolnitvijo pristopnice. Pogoje in ugodnosti, ki izhajajo iz uporabe Kluba, član pridobi po potrjeni registraciji s strani Bartog d.o.o., ter ob prvem nakupu. Franšizo jemalci, pooblaščeni distributerji, člani sindikatov/zaposleni, zaposleni v podjetjih (partnerji Bartoga), ki se ne ukvarjajo z zgoraj naštetimi dejavnostmi, vendar imajo v Bartogu popuste, ter kupci izven Slovenije – nimajo pravice do registracije oziroma do članstva v BKlubu. Pravica do članstva v BKlubu je omejena izključno na stranke podjetja s sedežem v Sloveniji. Vsaka stranka, ki je član BKluba, prejme svojo interno šifro (dodeljeno s strani podjetja), pod katero se evidentirajo vsi nakupi, ki jih opravi član.

  V izogib dvomu, je Družba pooblaščena za vse nakupe, za katere na podlagi teh Pravil član uveljavlja pravico do pridobivanja točk, točke se obračunajo za vsak nakup, pri katerem je član overjen z interno kodo, ne glede na vrste računa, ki mu je bil izdan za navedeni nakup.

 • 4. V KATEREM OBDOBJU SE ZBIRAJO TOČKE V BKLUBU?

  Točke lahko zbirajo vsi registrirani člani od 20.4.2024. do 31.3.2025. leta. Član se lahko v klub včlani naknadno, to je kadarkoli v času zbiranja točk. V tem primeru zbira točke od trenutka potrditve registracije fizične ali pravne osebe preko spletne strani družbe www.bklub.si.

  Retroaktivno zbiranje točk pri nakupih pred članstvom ni možno. Po preteku določenega obdobja za zbiranje točk, to je po 31.3.2025, bo član s strani Družbe preko elektronske pošte obveščen, da je obdobje zbiranja točk zaključeno in da ostane samodejno prijavljen in registriran v sistemu za novo obdobje zbiranja točk v BKLUBU.

  Če član v novem obdobju zbiranja točk ne želi biti član BKluba, lahko izpolni Zahtevek za odjavo iz BKLUBA, ki se nahaja na spletni strani www.bklub.si.

 • 5. KAKO SE VČLANITI V BKLUB?

  Registracija preko spletne strani www.bklub.si je obvezna za vse stranke, ki želijo biti člani Kluba.

  Član ob registraciji izbere ali je fizična ali pravna oseba in izpolni podatke, ki so potrebni za članstvo v BKLUBU skladno z navedenim izborom. V primeru, da se član registrira kot fizična oseba, mora ob registraciji vnesti naslednje podatke: ime in priimek, naslov (ulica, hišna številka, poštna številka, kraj in/ali občina), kontaktni mobilni telefon, davčna številka, e-poštni naslov in geslo bodo uporabljeni ob vsakem dostopu do spletne strani www.bklub.si.

  V primeru, da se član registrira kot pravna oseba, ob registraciji vnese naslednje podatke: šifro kupca v katalogu Bartog in ID za DDV, vpiše naziv podjetja/obrti, naslov sedeža (ulica, hišna št., poštna številka, mesto in/ali občina), ime in priimek kontaktne osebe, kontaktni mobilni telefon, elektronski naslov in geslo, ki ga boste uporabili ob vsakem dostopu do spletne strani www.bklub.si.

  Član ob registraciji sprejme Pravila, pogoje BKLUBA, Politiko zasebnosti, ima možnost podati dovoljenje za kontaktiranje v marketinške namene ter ima vpogled v vse navedeno ob vsaki nadaljnji prijavi na spletno stran www. bklub.si.

  V trenutku, ko se član registrira preko spletne strani, prejme samodejno obvestilo o uspešnem prejemu podatkov s strani spletnega servisa družbe. Na svoj e-naslov prejme aktivacijsko povezavo, na katero mora klikniti za potrditev registracije in posreduje podatke v sistem družbe. Potrdilo o prejemu članstva v BKLUBU bo član prejel po elektronski pošti na kontaktni e-naslov, ki ga je vnesel ob registraciji, v roku 7 delovnih dni.

  V primeru višje sile, nepredvidljivih okoliščin ali pojava tehničnih težav v sistemu, na katere Družba ni mogla vplivati ​​in bi lahko vplivale na izračun točk člana, se Družba zavezuje, da bo sprejela vse potrebne ukrepe za izračun točk člana. ki mu je pripadala ob nakupih v tem obdobju in mu omogočila nemoteno zbiranje točk.

  Član se lahko za sodelovanje v BKLUBU prijavi kadarkoli v roku za zbiranje točk, preko spletne strani www.bartog.si. Od trenutka potrditve registracije s strani Društva na navedeni e-naslov člana, član začne zbirati točke za nakupovanje. Točke se obračunavajo za fakturirano blago v poslovalnicah Bartog d.o.o.

  Po potrditvi registracije ima član ob vsaki prijavi na spletno stran www.bklub.si možnost vpogleda v stanje izračunanih točk, nagrad in točkovnih pragov za njihovo pridobitev. Posredovanje osebnih podatkov za članstvo v BKLUBU s strani člana je potrebno za ustvarjanje uporabniškega računa na spletni strani www.bklub.si. Če član ne posreduje zahtevanih osebnih podatkov, Družba ne more ustvariti uporabniškega računa člana ali izvajati dogovorjenih storitev za člana.

  Če želi, lahko po preteku trenutnega obdobja zbiranja točk, član samodejno ostane član BKLUBA in lahko samo s prijavo na spletni strani www.bklub.si spremlja zgodovino svojih nakupov in stanje točk v novem terminu zbiranja točk v okviru BKLUBA, brez predhodne prijave.

 • 6. KAKO SE ODJAVITI IZ BKLUBA?

  Član se lahko kadarkoli odjavi in prekine članstvo v BKlubu tako, da izpolni in podjetju posreduje Zahtevek za odjavo, ki se nahaja na spletni strani www.bklub.si. V primeru, da se član odjavi pred iztekom obdobja zbiranja točk (pred 31. 12. 2023), se zbrane točke izbrišejo in jih član ne more uporabiti ali zamenjati za nagrade. Če se isti član ponovno vpiše v roku zbiranja točk, lahko zbira točke od trenutka potrditve ponovnega sprejema v članstvo, brez možnosti seštevanja točk, ki jih je zbral ob prvi registraciji.

 • 7. KAJ PRIDOBI ČLAN Z REGISTRACIJO V BKLUB? KAKO DO NAGRAD?

  Klub vključuje različne kategorije in vrednosti nagrad glede na število zbranih točk. Vrste nagrad so: oprema za delavnice, orodje in servisna oprema, računalniška oprema, športna oprema, vrtna oprema in orodje, bela tehnika in številne druge vredne nagrade.

  Z zbiranjem točk si član odpira možnost izbire nagrad v vrednosti zbranih točk. Seznam nagrad s specifikacijo in zahtevanim številom zbranih točk je na voljo na spletni strani www.bklub.si. Odvisno od razpoložljivosti nagrad bo Družba vsaka dva meseca posodobila seznam nagrad na spletni strani. Če določene nagrade, v času zbiranja točk, ne bo več na voljo, bo Družba predlagala (in objavila na spletni strani www.bklub.si) nadomestno nagrado z enakimi ali podobnimi specifikacijami in vrednostjo točk prvotno objavljeni nagradi na spletni strani.

  Za zamenjavo točk za nagrado mora biti najkasneje do 31. 12. 2023 zbranih najmanj 400 točk. Zbrane točke lahko zamenjate za nagrade od 1.1.2024 dalje, najkasneje do 31.3.2024 in izključno na spletni strani www.bklub.si. Član samostojno izbere nagrado, ki jo želi naročiti (ali več) v vrednosti zbranih točk in od Družbe prejme potrdilo o izbiri naročene nagrade, to je potrdilo o prejemu naročila (ali več le-teh s strani kupec v času naročila nagrad), preko spletne strani, na kateri lahko kadarkoli dobi vpogled v njeno trenutno stanje. Neizkoriščene točke zbrane do 31.12.2023 se po 31.3.2024 zbrišejo.

  V izogib dvomom točk več pravnih ali fizičnih oseb ni mogoče seštevati. V primeru, da pravna oseba v času od zbiranja točk do prevzema nagrad preneha obstajati, se nagrada podeli fizični ali pravni osebi, ki je bila lastnik pravne osebe, ki je prenehala obstajati.

  Izbrane nagrade bodo članu dostavljene v 30-ih dneh od dneva potrditve naročila, pri čemer stroške dostave v celoti krije Družba. Družba ne odgovarja za prekoračitev navedenega roka v primeru višje sile in bo v tem primeru člana obvestilo o nemožnosti dostave v navedenem roku. Nagrade se dostavijo na naslov, ki ga član potrdi ob registraciji v BKLUB, ob predhodni najavi osebe, ki je navedena kot kontaktna oseba za prevzem nagrade s strani dostavljalca. Izjemoma lahko član pred potrditvijo naročila na spletni strani spremeni ali doda nov naslov, na katerega želi dostavo nagrade. V primeru morebitne spremembe pogojev dostave bo član o tem pravočasno obveščen s strani zaposlenih v Bartog d.o.o.

  Podjetje Bartog d.o.o. si pridržuje pravico, da določene nagrade ne dostavi v primeru, da le-ta ni na zalogi ali zaradi pomanjkanja zaloge. V tem primeru bo članu ponujena druga enakovredna nagrada za enako število točk.

 • 8. KAKO SE ZBIRAJO TOČKE?

  V času od 20.4.2024. do 31.3.2025 za vsak nakup določene TOP blagovne znamke iz asortimana/divizije v vrednosti 24 € brez DDV član prejme 1, 2, 3 ali 4 točke, odvisno od časovnega obdobja in skupine točk, v kateri je blagovna znamka, ki jo član kupi. Seznam aktualnih blagovnih znamk ter skupin točk za vsako posamezno znamko in mesec v obdobju zbiranja točk najdete na spletni strani www.bklub.si.

  Navedeni znesek nakupa je prag, na podlagi katerega se izračunajo točke. Za vse ostale blagovne znamke, ki niso v skupinah točk, ki nosijo 1, 2, 3 ali 4 točke na nakup, pa v obdobju od 20.4.2024. do 31.3.2025 član pri nakupovanju ne pridobiva točk.

 • 9. KAKO SE IZRAČUNAJO TOČKE?

  Točke se izračunajo glede na neto fakturirano vrednost na nakup določene blagovne znamke, vse neto fakturirane vrednosti na znamko (brez DDV) pa se seštejejo kumulativno. Skupna vrednost računa se ne sešteva, temveč se opazuje vsaka postavka na računu posebej po znamki in pripadajoči točkovni skupini, če je blagovna znamka v določeni točkovni skupini.

  V času od 20.4.2024 do 31.3.2025  se točke izračunajo za predstavljene znamke za vsakih 24 €, porabljenih na znamko, odvisno od njene skupine točk.

  Točke se obračunavajo od trenutka potrditve vpisa članstva s strani podjetja Bartog d.o.o.

  Vsak član BKLUB-a ob vpisu kode kupca beleži vse opravljene nakupe in se mu glede na kupljeno blagovno znamko in točkovno skupino obračunajo točke. Točke se izračunavajo po zgoraj navedenih mehanizmih izračuna in se seštevajo po znamki in njeni točkovni skupini znotraj časovnega obdobja zbiranja točk.

  Za evidentiranje točke mora biti nakup fakturiran do 31.3.2025. Reverzi niso del te uredbe in se jim točke ne obračunavajo, dokler niso fakturirani.

  Če član naknadno iz kakršnega koli razloga vrne kupljene artikle Podjetju Bartog d.o.o., se število točk, ki jih je član pridobil s kupljenimi in vrnjenimi artikli, odšteje od skupnega stanja točk tega člana v BKlubu.

  Družba si pridržuje pravico kadarkoli spremeniti in/ali prilagoditi delitve in/ali višino 1 ali več točk. Po zamenjavi točk za nagrado član nima pravice do vračila artiklov, z nakupom katerih je pridobil pravico do točk, s katerimi je izbral in prevzel nagrado.

 • 10. KAKO DOSEČI ENOJNE, DVOJNE, TROJNE IN ŠTIRIKRATNE TOČKE?

  Član, ki v obdobju od 20.4.2024 preseže prag 24€. do 31.3.2025. prejme 1, 2, 3 ali 4 točke, odvisno od časovnega obdobja in točkovne skupine, v kateri se nahaja blagovna znamka, ki jo je član kupil.

  Seznam blagovnih znamk in njihova protivrednost v točkah ter vse novice v zvezi z njimi bodo v času zbiranja točk za vse člane objavljeni na www.bklub.si.

  V času od 20. 4. 2024 do 31. 3. 2025 si Bartog d.o.o. si pridržuje pravico do objave dodatnih promocij in akcij, ki bodo imele posebne metode točkovanja. Omenjene akcije bodo pravočasno objavljene na straneh www.bklub.si in po potrebi tudi preko drugih komunikacijskih kanalov BKLUB-a.

  Družba si pridržuje pravico do spremembe blagovnih znamk, na katerih se zbirajo točke.

   

   

 • 10. V KATEREM OBDOBJU SE ZBIRAJO TOČKE?

  Točke se lahko zbirajo od trenutka validacije prijave na spletni strani www.bklub.si, po prejemu elektronskega sporočila o članstvu v BKlubu s strani Podjetja Bartog d.o.o. do 31.3.2025.

  Stranka, ki se klubu pridruži naknadno (po 20. 4. 2024 in v obdobju zbiranja točk), zbira točke od trenutka potrditve članstva s strani Podjetja Bartog d.o.o.. Neizkoriščene točke zbrane do 31.3.2025. so preklicane po preteku navedenega obdobja zbiranja točk in jih ni mogoče prenesti na naslednje (novo) obdobje zbiranja točk znotraj BKluba. Ob koncu obračunskega obdobja za zbiranje točk ostane član samodejno prijavljen in registriran v sistemu za novo obdobje zbiranja in obračunavanja točk v BKlubu.

 • 11. KJE IN KDAJ LAHKO ČLAN PREVERI STANJE TOČK?

  Stanje točk lahko član kadarkoli preveri s prijavo na spletni strani www.bklub.si.

  Posodobitev stanja točk s strani Bartog d.o.o. je izdelan kumulativno po znamkah v 24 urah od trenutka nakupa. Aktualno stanje točk bo član lahko preveril v 24 urah od zadnjega nakupa s prijavo na spletni strani www.bklub.si.

  Poleg tega bodo vsi člani, ki so ob registraciji na spletni strani www.bklub.si dali soglasje za telefonsko kontaktiranje, prejeli obvestilo družbe o skupnem stanju točk za pretekli mesec preko SMS sporočila na začetku tekoči mesec.

 • 12. KAKŠNI SO POGOJI ZA ZBIRANJE TOČK?

  1. Pravica do pridobivanja točk se uresničuje izključno z nakupovanjem v trgovini Bartog d.o.o. poslovalnice ali preko Bartog spletnega kataloga avto delov (B2B katalog).
  2. Član ne more naknadno kupiti točk od družbe, ker se obračunajo izključno na znesek nakupa, niti točk kot takih ne more dodeliti (podariti) članu kot »bonus točke«, ki niso povezane z doseganjem nakupnih pragov.
  3. Finančne odobritve za člana BKluba niso vključene v košarico točk, velja le za nakup trgovskega blaga.
  4. Reverzi niso del tega pravilnika in se jim točke ne obračunavajo do trenutka, ko so fakturirani, in v obračunskem obdobju zbiranja točk, to je do 31.3.2025.
  5. Članstvo v BKLUBU v ničemer ne vpliva na pogodbe o bonitetah, odobrenih investicijah v obliki opreme za delavnice in drugih ugodnostih za leto 2023 in 2024, ki so opredeljene med članom kluba in družbo.
 • 13. KAKŠNA SO DOLOČILA ZA DOSTAVO NAGRAD?

  1. Točk ni mogoče zamenjati za denar ali uporabiti kot plačilno sredstvo za blago.
  2. Za zamenjavo točk za nagrado je treba zbrati najmanj 100 točk.
  3. Če ima član iz kakršnega koli razloga zapadle obveznosti do družbe, bo Družba članu izročila naročene nagrade šele po poravnavi dolga.
  4. Po naročilu nagrad član nima pravice do vračila artiklov, ki jih je kupil do 31.3.2025.
  5. Če je član zamenjal točke za nagrado, nima pravice do naknadnega vračila artiklov, za nakup katerih je pridobil točke in prejel nagrado.
  6. Nagrade se dostavijo na naslov, ki ga član potrdi ob registraciji v BKlub, ob predhodni najavi osebe, ki je navedena kot kontaktna oseba za prevzem nagrade s strani dostavljalca. Izjemoma lahko član pred potrditvijo naročila na spletni strani spremeni ali doda nov naslov, na katerega želi dostavo nagrade.
  7. V primeru morebitne spremembe pogojev dostave bo član o tem pravočasno obveščen s strani zaposlenih v Podjetju Bartog d.o.o..
  8. Vsaka nagrada, naročena preko spletne strani www.bklub.si, bo članu dostavljena s pripadajočo dokumentacijo (odpremnico ali položnico), ki jo mora podpisati prejemnik paketa.
 • 14. JAMSTVENI LIST (GARANCIJA)

  Če ima nagrada garancijski list, bo le-ta dostavljena članu skupaj z nagrado v zapakirani škatli. Za verifikacijo garancije je treba članu, prejemniku nagrade, storiti naslednje:

  1. kontaktirajte pooblaščeni servis (seznam storitev je na voljo na garancijskem listu)
  2. predstavite se, povejte ime prejete nagrade in morebiti ime podjetja, če je pravna oseba
  3. servis bo prevzel izdelek in ga ustrezno servisiral, tj. članu podelil garancijo/garancijo na izdelek.

  Garancija prične veljati z dnem izročitve članu, to je prejemniku nagrade. Proizvajalec je naveden v garancijskem listu, priloženem nagradi.

   

 • 15. SPLOŠNA PRAVILA

  Podjetje Bartog d.o.o. Trebnje si pridržuje pravico do spreminjanja in prilagajanja postavk in določil Pravil ter do prenehanja obstoja BKLUBA na kakršenkoli način, kadarkoli in ne glede na razlog ter ne prevzema odgovornosti za morebitne posledice, ki bi nastale zaradi takih sprememb. Morebitna sprememba Pravil in pogojev BKluba bo objavljena na spletni strani www.blub.si

   

4x
več točk
za izdelke znamk
3x
več točk
za izdelke znamk
2x
več točk
za izdelke znamk
1x
več točk
za izdelke znamk