Lista Želja

TvTvoja lista želja je prazna,
označi svoje favorite!

Provjeri nagrade

TVOJA KOŠARICA

empty cart icon

Trenutno ni nagrade v košarici. Zamenjaj svoje točke za nagrade.

Oglejte si nagrade
Post image
28.09.2023.

Program Zvestobe, ki Nagrajuje na vsakem Koraku

Program Zvestobe, ki nagrajuje na vsakem koraku

Predstavljamo vam “BKLUBzaTOPkupce,” novi Bartogov program zvestobe. Program je namenjen vsem, ki kupujete blago v eni izmed naših Bartog d.o.o. poslovalnic ali preko naše spletne strani www.bartog.si.

Kako deluje BKLUB?

S programom BKLUBzaTOPkupce boste nagrajeni za vsak nakup iz našega širokega asortimana izdelkov. Vsak član kluba zbira točke s svojimi nakupi.Te točke lahko vnovčite za vrednostne nagrade iz bogatega asortimana kluba, po svojem izboru.

Kdo se lahko pridruži?

Program BKLUB je odprt, tako za fizične kot pravne osebe. Nove stranke se lahko enostavno in brezplačno včlanite v klub z registracijo na naši spletni strani.

Pričakujte Več Z Nami!

V Bartog d.o.o. se veselimo, da lahko našim zvestim strankam ponudimo program BKLUBzaTOPkupce. S tem programom želimo nagraditi vašo zvestobo in vam omogočiti več za vaš nakup. Pridružite se nam še danes in začnite zbirati točke s katerimi boste lahko prišli do nagrade po svojem izboru.

Vse podrobnosti o BKlubu najdete na dnu te spletne strani, pravila pa si preberite na povezavi – PRAVILA BKluba.

 

O Bartog d.o.o.

Bartog je eno vodilnih podjetij v Sloveniji na področju pnevmatik, rezervnih delov, dodatne opreme, olj, maziv in drugih tekočin. Naša temeljna vrednota je osredotočenost na dolgoročno zadovoljstvo strank, z zadovoljevanjem njihovih potreb, z visoko kakovostjo storitev, hitrostjo dostave in kakovostjo, ter širino asortimana z več kot 230.000 različnimi izdelki.

S svojim programom BKLUBzaTOPkupce želimo izraziti svojo hvaležnost svojim strankam za njihovo dolgoletno zvestobo in podporo.